Friday

Ulei de argan-ingrediente

Vitamina E (tocoferol)
Un antioxidant care lupta impotriva radicalilor liberi, imbunatateste capacitatea de a mentine umiditatea in piele, îmbunătățește eficiența de protecție solară, și vindecă pielea uscată și deteriorată. Uleiul de argan contine cu 200-300% mai mult de vitamina E decât uleiul de măsline.
Acizi grasi esentiali
Include un nivel ridicat de acizi grași care asigură starea de sănătate a membranelor celulare - păstrează pielea elastică și fermă îmbunătățind în același timp menținerea umidității.
Acizi Oleic și linoleic 
Crucial pentru formarea de prostaglandine, care acționează ca un agent de vindecare și un anti-inflamator natural.

Antioxidantii naturali
Protejează pielea de la poluare, produse chimice, arsurile solare și alti factori de mediu prevenind deteriorarea radicalilor liberi și ajută pielea să obțină "strălucire".
Polifenolii
Oferă protecție UV și lupta impotriva daunelor solare. Are efect de reparare a pielii, avand proprietăți anti-septice, anti-inflamatoare și de combatere impotriva radicalilor liberi.
Acid ferulic
Un antioxidant foarte rar.
Sterolii
Ajutor foarte bun pentru a prevenii imbatranirea pielii prin creșterea retenției de umezeală și optimizare a funcției de bariera a pielii.
D-7 Stigmasterol
Foarte rare și foarte apreciat pentru tratamentul bolilor de piele și pentru vindecarea țesutului pielii afectat și rănit.
Triterpenici Alcool
Aplicarea locală poate oferi beneficii anti-inflamatorii puternice, ceea ce-l  face util  in accelerarea procesului de vindecare a diferitelor boli ale pielii

No comments:

Post a Comment