Friday

Uleiul de argan in tratamente cosmetice naturiste


In tratamentele cosmetice, miraculosul ulei de argan este benefic pentru 
piele uscata avand un  efect anti-rid si de regenerare, in combaterea   acneei, eczme,  psoriazis, riduri. Este destul de bogat in vitamina E si acizi grasi, antioxidanti, squalene, polifenoli, Omega 6 si Omega 9, extrasul uleios de argan este pentru ingrijirea pielii si acum principalul produs utilizat, a unghiilor si a parului in Maroc.

Daca este aplicat in starea lui naturala pe piele (fara a fi in compoziti cu alti produsi chimici in lotiuni, masti, creme, etc), acest produs ajuta celulele pielii sa lupte impotriva deteriorarii / uscarii acesteia si implicit a imbatranirii.

De altfel mai are si  beneficiul de a fortifica firul de par sau unghiile si de a reface pielea afectata de arsuri sau acnee severa.

Daca este amestecat cu suc de lamaie, acesta poate  ajuta la intarii unghiile si a le proteja  pentru o perioada destul de lunga de timp.


Uleiul de argan este esential in procesul de cicatrizare si poate sa ajute pielea sa se refaca dupa varicela de exemplu. 

2 comments:

  1. este un ulei foarte folositor in cosmetice

    ReplyDelete
  2. Anonymous12:01 PM

    Uleiurile din poza seamana f mult cu uleiurile de argan pur in sticlute cu decoratiuni orientale de la www.arganic.ro . Acestia chiar au produse autentice, uleiul este pur, certificat. Folosesc de mult timp si sunt extrem de multumita. Recomand cu mare drag!

    ReplyDelete